Black Friday blir Black Weekend

När slutet av året närmar sig, innebär det att årets reaperiod börjar. Denna tid på året hjälper cykelbutiker och andra handlare att ge 2017 års försäljningssiffror en skjuts framåt, samtidigt som den hjälper dem att göra sig av med årets produkter för att få utrymme på lagret för 2018 års cyklar och cykelprodukter. I år har vi samma trend att vänta oss mot slutet av november.

Skillnaden från många tidigare år är att man snarare kan kalla denna reaperiod för Black Weekend, då Black Friday på många håll har börjat smälta samman med Cyber Monday. Det innebär att rean pågår från fredagen till måndagen, över hela helgen. Årets upplaga av Black Weekend börjar i och med Black Friday den 24 november 2017. Kampanjen pågår sedan under hela helgen, fram till och med Cyber Monday den 27 november.

Cykelkraft är ett av de e-handelsföretag som tar Black Friday-rean på stort allvar. Under hela helgen kommer hela företagets utbud av cykelprodukter kunna fyndas till nedsatt pris. Om du behöver en ny cykel, nya cykelkläder och cykelskor, eller kanske något tillbehör till din cykel, gör du bäst i att hålla ögonen öppna!

Detta kan du förvänta dig av Black Friday

Olika traditionella butiker och nätbutiker har olika tillvägagångssätt för sina Black Friday-reor. Denna fredag, som är den mest händelserika shoppingdagen på året, påbörjar vissa butiker rean en minut över midnatt, natten till fredagen den 24 november.

Det behöver dock inte nödvändigtvis vara så att din favoritbutik följer detta exempel. Vissa handlare berättar om sina planer för denna rea i förväg. Du kan till exempel upptäcka att butiken har en nedräkning till Black Friday på sin hemsida eller att de postar information på sociala medier, med dagliga erbjudanden under loppet av månaden.

När Black Friday 2017 verkligen kommer igång, kan du förvänta dig att bombarderas med erbjudanden och kampanjer från alla håll och kanter. Det är lätt att känna sig frestad att göra impulsköp under denna kampanjperiod, men genom att planera lite inför rean kan du säkerställa att du bläddrar blad i kalendern efter att ha gjort stora besparingar på cyklar och cykeltillbehör.

Black Friday blir Black Weekend

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *